top of page
  • Yazarın fotoğrafıMetaverse 34

Walmart, Metaverse İçin Perakende Stratejisini Genişletme Planları Yapıyor



Walmart, perakende sektöründe devrim yaratmayı amaçlayarak fiziksel ve sanal alışveriş dünyaları arasında bir köprü kurmayı planlıyor. Perakende devi, müşterilerin House Flip sanal ortamında gördükleri ürünlerin gerçek dünya versiyonlarını edinmelerine olanak tanıyan yenilikçi bir konsept sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Walmart ve Metaverse’i gerçeğe dönüştürmek


Walmart, tanınmış markaların yeni dekorasyon ürünleri, özellikle Mainstays ve Better Homes and Gardens gibi markaların ürünlerini, House Flip'e entegre etmek üzere adımlar atıyor. Bu heyecan verici gelişme, kullanıcıların sanal bir sergiyi ziyaret ederek ürünleri keşfetmelerine olanak sağlıyor ve aynı zamanda bu ürünlerin fiziksel versiyonlarını kolayca satın almalarına imkan tanıyor.



Walmart’ın Metaverse yolculuğu


Bu yılın başlarında, Walmart, mobil cihazlarda iOS ve Android üzerinden erişilebilen taşınabilir bir sanal dünya olan House Flip'i tanıtmak için oyun geliştirici FUN-GI ile işbirliği yaparak güçlerini birleştirdi. Bu metaverse'de oyuncular, sanal evleri yenileyip satışa çıkararak yaratıcılıklarını sergileyebilme fırsatına sahiptirler.

0 yorum

Comentarios


bottom of page