top of page
  • Yazarın fotoğrafıMetaverse 34

Siemens, Metaverse İçin Etkileşimli Mühendislik ve Yapay Zeka Yeniliklerini Tanıttı

Siemens, CES 2024 etkinliğinde endüstriyel metaverse'ın şekillenmesine odaklanarak çığır açan yeniliklerini tanıttı. Küresel teknoloji buluşması, Siemens'ın yapay zeka (YZ) ve etkileşimli mühendislikteki ortaklıklarını ve ilerlemelerini sergiledi, hepsi endüstriyel metaverse'ı mümkün kılmayı hedefleyen bu teknolojilerin Siemens Xcelerator üzerinden vurgulanmasını içeriyor. Bu teknolojik atılımlar, açık dijital iş platformu Siemens Xcelerator aracılığıyla gerçek dünya sorunlarıyla başa çıkma ve işbirliğini teşvik etme potansiyelini gösteriyor.


Siemens CEO'su Roland Busch, endüstriyel metaverse'ı, insanların ve yapay zekanın sorunsuz bir şekilde işbirliği yaparak gerçek dünya sorunlarıyla başa çıkabildiği bir sanal dünya olarak tanımladı. Bu vizyon, Siemens'ın inovasyonu hızlandırma, sürdürülebilirliği artırma ve yeni teknolojilere ölçekleme taahhüdüyle uyumlu bir şekilde gerçekleşiyor; bu da endüstrileri ve günlük yaşamı dönüştürmeyi amaçlıyor.


Siemens AG Yönetim Kurulu Üyesi ve Siemens Digital Industries CEO'su Cedrik Neike, endüstriyel metaverse'ı tüm ölçeklerdeki müşterilere erişilebilir kılmak için gösterilen çabaları vurgulayarak daha hızlı, sürdürülebilir ve etkili problem çözme süreçlerini teşvik etme hedeflerine odaklandıklarını belirtti.

0 yorum

Comments


bottom of page