top of page
  • Yazarın fotoğrafıMetaverse 34

OpenAI, ChatGPT'nin Yeni Versiyonu Olan GPT-4o'yu Tanıttı


OpenAI, geçtiğimiz günlerde ChatGPT'nin yeni versiyonu olan GPT-4o'yu tanıttı. Bu yenilikçi sohbet robotu, önceki versiyonlarına kıyasla çok daha hızlı ve akıcı bir şekilde konuşabiliyor ve dili adeta doğal bir insanla sohbet ediyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Hatta GPT-4o'nun zaman zaman flörtöz bir dil kullanabilmesi de dikkat çeken bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

GPT-4o'nun en etkileyici özelliklerinden biri ise görselleri "okuyabilme" ve yüz ifadelerinden duyguları ayırt edebilme yeteneği. Bu sayede sohbet robotu, karşısındaki kişinin duygusal durumuna göre daha uygun ve tutarlı yanıtlar verebiliyor.


 Sesli diyaloğa da girebilen GPT-4o, "hafızası" sayesinde daha önce verdiği yanıtları da hatırlayabilme özelliğine sahip. Bu sayede sohbet akışı daha doğal ve tutarlı bir şekilde ilerliyor.


Yeni nesil sohbet robotu GPT-4o, uygulamaya abone olanlar ile sınırlı kalmadan herkesin kullanımına açık olacak. Bu sayede yapay zeka teknolojisinin sunduğu imkanlardan daha geniş kitleler faydalanabilecek.

0 yorum

Comentários


bottom of page