top of page
Yazarın fotoğrafıMetaverse 34

Metal Grubu Slipknot, The Sandbox İle İşbirliği Yaparak Metaverse'e Katılıyor


Slipknot, efsanevi ağır metal grubu, The Sandbox ile bir araya gelerek çığır açan Knotverse projesine imza attı. Knotverse Lands, grubun Web3 yoldaşı olarak adlandırılan bir oluşum ve "ağır kültür ve topluluk kesitini" sunuyor. Knotverse, sürekli genişleyen metaverse'in bir parçası olacak ve NFT'leri, üreteç koleksiyonları, özel metaverse konserleri, oyun ve hayran deneyimleri, benzersiz iş birlikleri, giyilebilir teknolojiler ve yeni müziklere erişim sunacak.


Kısacası, The Sandbox içindeki Knotverse Lands, Slipknot'un dünyasını metaverse'e taşıyarak, grup (ve hayranları) için etkileşimli yeni yollar sunmayı amaçlıyor.


"1999'da Quake, 2011'de Minecraft oynamaya başladığımda, bu başka bir seviyeydi," diyen Slipknot perküsyonisti M. Shawn "Clown" Crahan. "Ancak o zamanlar, yanımda Sid çalmıyordu, hayranlara görsel sanat sunamıyordum. Birlikte yapabildiğimiz tek şey oyun oynamaktı. Ama şu anda sadece mümkün değil, neredeyse yüzeyi bile çizmiyorlar.

"Dinliyoruz, izliyoruz ve hayranlarımız bizi nereye götürüyorsa oraya gidiyoruz. Eğer anlamıyorsanız veya endişeliyseniz, bilin ki hayranlarımızı yanımıza almak için elimizden geleni yapacağız. Bu işe hepimiz için, hepimizle birlikte giriyoruz ve neler getireceğimizi görmek için sabırsızlanıyoruz."


The Sandbox'in COO ve Kurucu Ortaklarından Sébastien Borget ise, "The Sandbox açık metaverse'inde topluluklarına ev açan ilk ağır müzik grubu olarak Slipknot ve Knotfest'i ağırlamaktan gurur duyuyoruz," dedi. "Dijital ifadenin ve sosyal etkileşimin geleceğini inşa ediyoruz ve bu ortaklık, herhangi bir Slipknot NFT'sinin yalnızca The Sandbox'ta değil, aynı zamanda uyumlu diğer platformlarda da kullanılabileceği gerçek sahipliğin avantajlarını deneyimlemek isteyen çeşitli, özgür düşünen yeni bir izleyici kitlesini davet ediyor."


Slipknot, yeni kayıtlarını bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkarmak üzere şu anda çalışıyor.

0 yorum

Comentarios


bottom of page