top of page
  • Yazarın fotoğrafıMetaverse 34

Deniz Yaşamını Korumak ve Araştırmak İçİn NFT'ler Kullanılacak



Sovereign Nature Initiative, WalletConnect ve Polkadot'un Unique Network ile ortaklaşa başlattığı DOTphin projesi ile deniz yaşamına odaklanan çevre koruma çabalarını NFT'ler aracılığıyla desteklemeyi amaçlıyor. Bu proje, Polkadot OpenGov tarafından topluluk desteği almış ve dinamik NFT'lerin etkinlik yönetimini iyileştirmeye odaklanması ile dikkat çekiyor. DOTphin, dijital dünyada sürdürülebilirliği ve evrimi teşvik eden etkileşimli etkinliklere kapı açacak.


DOTphin projesi, biyolojik çeşitliliğin restorasyonunu destekleyen bir eko-bağlantılı çoklu geçiş olarak çalışacak. Her geçiş, NFT biçiminde bir avatarla temsil edilecek ve Polkadot ekosisteminde sürdürülebilirlik ile topluluk katılımını destekleyecek. Projenin resmi lansmanı, Polkadot Decoded 2024 etkinliğinde eko-rozetlerin dağıtılmasıyla yapılacak.


Çevreye duyarlı yatırımcılara ve tüketicilere yönelik hizmetler sunmayı hedefleyen DOTphin, blok zincirinin olumlu çevresel etkiler yaratma potansiyelini göstermeyi amaçlıyor. Her bir token, müşteri katılımına göre evrimleşen dinamik bir tasarıma sahip olacak ve fonlar deniz koruma çalışmalarına yönlendirilecek. Proje, türler hakkında gerçek dünya verilerinin NFT'lerle entegrasyonu ile etkileşimli ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunacak.

0 yorum

Comentarios


bottom of page