top of page
  • Yazarın fotoğrafıMetaverse 34

ChatGPT'yi Akıllı Gözlüklere Getiren Eddie Bauer Koleksiyonu Tanıtıldı


Günümüzde yapay zeka araçlarının çeşitli alanlarda artan kullanımına tanık oluyoruz. Son örnek olarak, Innovative Eyewear'ın Siri ve ChatGPT destekli Eddie Bauer koleksiyonu, akıllı gözlüklerle karşımıza çıkıyor.


Çift mikrofonlu bu gözlükler, kullanıcıların sorularını doğrudan cevaplamalarını sağlayarak ve telefon uygulamalarını kontrol etmelerine olanak tanıyarak dikkat çekiyor. Ayrıca, tek bir şarjla 12 saat kullanım süresine sahip olmaları da avantajlı.

Eddie Bauer akıllı gözlük koleksiyonu, dört farklı modelle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.


Bu gözlükler, iPhone'larla Lucyd Eyewear uygulaması olmadan bile kullanılabiliyor ve yakın zamanda Android uyumluluğu için güncelleme alacaklar. Bluetooth 5.2 bağlantı özelliği ve dokunmatik kontrollerle donatılmış olmaları da dikkat çekici detaylar arasında.


Innovative Eyewear, Eddie Bauer koleksiyonunda Horizon, Navigator, Velocity ve Explorer gibi çeşitli modeller sunarak her yüz tipine uygun seçenekler sunuyor. Ayrıca, kullanıcılar aradaki farkı ödeyerek numaralı lens seçeneğini de tercih edebiliyorlar.

Reçetesiz modellerin fiyatı 229 dolardan başlıyor, ancak numaralı lens seçeneği isteyenlerin 20 dolar daha ödemesi gerekiyor.


Bu akıllı gözlükler, şu anda internet sitesinden sipariş edilebiliyor ve ilerleyen dönemde Amazon gibi platformlarda da satışa sunulması planlanıyor.

0 yorum

Comments


bottom of page